Vastapssal fogadták az első bérletes előadást

Mint hírül adtuk, tegnap és ma, azaz szerdán 18 órai kezdéssel a Nagykárolyi Városi Színházban a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata első bérletes előadását mutatja be. A Jövőre, veled, ugyanitt című keddi előadásra a Nádai István-bérlettel, a maira pedig Bródy István-bérlettel rendelkezőket várták/várják.

A nagyérdemű örömmel fogadta a produkciót. Lelkesen tapsoltak, több alkalommal is nyíltszíni tapssal jutalmazták a színművészek játékát. Bernard Slade Jövőre veled ugyanitt című művét egyébként Babarczy László magyarországi Kossuth- és Jászai-díjas rendező vitte színre a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának meghívására. A kétszereplős előadásban Kovács Nikolett, a társulat színésznője és Nagy Csongor Zsolt meghívott művész volt látható. Mindketten valósággal lubickoltak a nagyszerű történetben, mely dacára annak, hogy romantikus vígjáték, mélyebb mondanivalóval is bír.

A nagykárolyi bérletesek érezhetően elégedetten hagyták el kedd este a színházat. Volt, mit át- és megbeszélni. Erre vártak…

Reklámok