A károlyiakat ismét elfelejtették

A NAGYKÁROLYI SZÍNHÁZBARÁTOK írják: Fergeteges (szín)házibuli volt június 24-én Szatmáron!

Szentivánéji csintalan tündérek rímekben beszélve, varázslatokat is bevetve csalogatták be a nézőket a Harag György Társulat évadzáró gálájára. (Két tündérke, Nagy Anikó és Budizsa Evelyn – a képen!) Vidám jelenetek, operett slágerek, örökzöld sanzonok, szavalatok tették színessé az előadást amelyben megjelent a társulat minden tagja.

Ritkán látni ilyen sok boldog embert egy (szín)házban mint a gálán.

Boldog volt Kiskasza Laci bácsi, mert súgott. Boldogok voltak a mecénások, mert adakoztak. De a legboldogabbak a díjazottak voltak!

A szatmári nézők is boldogok voltak, mer megválasztották kedvenc színészeiket, illetve előadásaikat és jól kitapsolták magukat a gálán. A nagybányai bérletesek is megválasztották a saját kedvenceiket. A tasnádi bérletesek másnap otthon tekinthették meg a gálát.

Minket, nagykárolyi színházrajongókat, kifelejtettek az illetékesek. Bár, bérleten kívül, mi is örömmel végigtapsoltuk volna ezt a káprázatos előadást a színházunkban!

Pedig mi többen vagyunk mint a nagybányai bérletesek. Pedig mi közelebb vagyunk mint a tasnádiak. Pedig mi nem szökünk haza a Shakespeare-előadás szünetében… (!)

Csakazértis, mi szeretjük a szatmári színészeket és… tölcsért csinálva a kezünkből (be)kiáltjuk jó hangosan:

A HARAG GYÖRGY Társulat a miénk is!

………………………………………………………………………………………

Nagykárolyi színházbarátok „Látni és érezni a szépet és a jót!”

A NAGYKÁROLYI SZÍNHÁZBARÁTOK írásai a Flóra Horváth nevű Facebook-oldalon olvashatók.

Reklámok