Fényen gyártották CR7 ágyát?

Egyelőre nem sikerült kiderítenünk, hogy valóban igaz-e az a hír, miszerint a sokszoros aranylabdás labdarúgó, Cristiano Ronaldo ágyát valóban a mezőfényi telephelyű üzemben állították volna elő. Érdeklődésünkre a cég illetékesei érdemben nem reagáltak. Mint mondták, sem megerősíteni, sem kizárni nem akarják a feltételezést.

Érvelésük szerint ugyanis a vállalat filozófiájához hozzátartozik az is, hogy nem teszik közzé, kik a termékeik felhasználói. Mikrofonon kívül ugyanakkor utaltak arra, hogy az európai piac meghatározó gyártóiként elképzelhető, hogy akár az ő termékükkel kényezteti magát az ismert focista. Nem kizárható!

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, ismertebb nevén Cristiano Ronaldo (Funchal, 1985. február 5. –) Európa-bajnok portugál labdarúgó, szélső, 2009-től a Real Madrid játékosa, valamint a portugál válogatott csapatkapitánya. A Real Madrid 2009 nyarán 80 millió fontért (94 millió euró) szerződtette, így ekkor a világ legdrágább játékosának számított.

A hétvégén posztolta hivatalos közösségi felületén ezt a képet. Eleddig 1,7 millión lájkolták az idilli mozzanatot megörökítő fotót. A Nagykárolyban és vidékén élőkben rögvest felmerült a kérdés, hogy valóban Fényen állították-e elő a sarokülőt. Nos, a kérdésre biztos választ (egyelőre) nem tudunk mondani, ám az biztos, hogy elméletileg sem lehet kizárni…

(megyeri)

2

Reklámok