Tószínpadon a Harag-társulat

Az immár tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő gyulai Nemzetközi Shakespeare Fesztivál programjában szerepel a szatmárnémeti Harag György Társulat Tévedések vígjátéka című előadása 2017. július 16-án, vasárnap 20:30-tól.

a (1)

Az idén tíznapos gyulai fesztivál kínálatában új színházi bemutató, filmvetítések, utcaszínház és workshop is szerepelt. A gyulai várszínpad, tószínpad és a város egyéb helyszínei olyan eseményeknek adtak otthont, mint a Kulcsár Noémi koreográfus jegyezte Szentivánéji álom táncjáték, amely egyben az eseménysorozat nyitóprodukciója is volt. A több mint egyheteses fesztiválon többek között látható volt még a III. Richárd Zsótér Sándor rendezésében, a M/Ámor vagy amit akartok a Terminal Workhouse fiatal alkotókból álló csapatának előadásában, valamint a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház legújabb produkciója, az angol nyelvű Shakespeare, Sonnet 66 is.

A szatmárnémetiben Bocsárdi László m. v. rendezésében bemutatott Tévedések vígjátéka című előadást a fesztivál zárónapján, vasárnap, középeurópai idő szerint 20:30-tól láthatja majd a közönség a gyulai vár előtti tószínpadon.

a Harag György Társulat PR-osztálya

a (2)

Reklámok