Edvin és Patrik immár bírók is

Edzőtáborban képzik magukat a nagykárolyi Sakura Sportegyesület versenyzői. Egész pontosan Medvei Edvin és Knecht Patrik, illetőleg edzőik, Dărăban Gheorghe és Engber Ingrid a Buzău megyei Poiana Pinului üdülőközpontban zajló edzőtáborban vesznek részt augusztus 4-éig.

hdr

Az edzéseket Shihan Aurel Patru, az SKDUN Romániai karateválogatott edzője vezeti, a cél pedig, hogy a résztvevő haladó karatékák minél jobban felkészüljenek az október elején Egerben megrendezésre kerülő SKDUN-világbajnokságra. Az alapozásra az ország minden részéből érkeztek versenyzők, hozzávetőleg 100-an. Rajtuk kívül részt vesz még egy küldöttség Magyarországról és a Moldovai Köztársaságból.

A táborozás első két napján egyaránt jutott idő az intenzív gyakorlati és elméleti edzésre. Utóbbin az edzők, oktatók és karatebírák vesznek részt. A tanfolyamot a romániai SKDUN vezetőbírói, azaz Sensei Mihaela Popescu, Sensei Florian Gheorghe és Sensei Lipianu Bogdan tartják. A tanfolyam elvégzése után Medvei Edvin és Knecht Patrik D kategóriás, kezdő bírói végzettségre tett szert. Engber Ingrid edző ezúton is gratulál nekik, és sok sikert kíván számukra.

1

Reklámok