Emlékfutás

2017. augusztus 5-én ismét, immár a hetedik alkalommal megtartják a Kölcsey-emlékfutást, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület és a vidék egyik legizgalmasabb és legnagyobb tömegsport-rendezvényét. A szervezők idén is nagy sikerre számítanak.

A Királyhágómellékei Református Egyházkerület és a tasnádi Ady-Kölcsey Kulturális Egyesület támogatásával létrejövő rendezvény szokás szerint reggel 9 órától kezdődik a gyülekezővel a tasnádi református templom előtti parkban, ahol megejtik a regisztrációt és pólóosztást. A távot idén is meg lehet tenni biciklivel, sétálva, futva, kocogva – igény szerint. A csapat 10 órakor indul el, rendőri felvezetéssel és mentőkísérettel, útközben négy helyszínen biztosítanak vizet a résztvevőknek. A Sződemeterre kiérkezőket idén is bográcsos egytálétel és hűsítő ital/fagyi várja.

Jelentkezési tudnivalók: a 18 év alatti jelentkezőknek kötelező módon rendelkezniük kell orvosi igazolással és szülői belegyező nyilatkozattal, amit a regisztrációkor kell felmutatni. A 18 év fölöttieknek vagy orvosi igazolást vagy egy aláírt nyilatkozatot kell bemutatniuk arról, hogy saját felelősségükre vesznek részt a rendezvényen. Jelentkezési korhatár és nevezési díj nincs.

A rendezvény célja népszerűsíteni Kölcsey Ferenc, Himnuszunk írójának születési helyét és szellemi értékét. Szeretettel várják az érdeklődőket a világ minden tájáról! Jelentkezni lehet a pakularsunu@gmail.com e-mail-címen, vagy a Tasnádi Református Egyházközség lelkészi hivatalában.

Reklámok