Több mint 2 ezren voltak tegnap

A tizedik AugustFest harmadik napját tartották szerdán, augusztus 9-én. A könnyűzene és az örökbecsű slágerek voltak a főszereplők.

A Castelanii Acoustic Project, azaz a Nagykárolyi Kulturális Központ könnyűzenei szakosztályának tanítványai, Szűcs József zenetanár növendékei álltak előbb a színpadra: Pop Niculina, Baumli Júlia, Cosma Cosmina, Cosma Daniel és Borbély Patricia, Latiş Larisa, Latiş Mălina énekesek. Számos slágert adtak elő. Az est fénypontja az ismert román énekes, Cătălin Crişan – aki éppen idén ünnepelheti a művészeti tevékenysége megkezdésének harmincadik évfordulóját – koncertje volt. Számos halhatatlan slágerét adta elő: „Sărut Mâna, Doamna Mea”, „Mama” vagy „Dacă pleci”. Több mint kétezren tapsolták az énekest.

Az AugustFest szervezői: a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács támogatásával. Partnerek: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Equus Egyesület, Joy Termálstrand. Az eseményt konferálta: Járay Zsanett és Adrian Ştefănuţi.

Közlemény

Reklámok