Koncert a kastélykertben

Fergetegesre sikeredett az Augustfest ötödik estje is. Pénteken, augusztus 11-én ismét sikeres koncerteket tartottak az AugustFest keretében. Az ötödik nap helyszíne is a kastélykertben felállított szabadtéri színpad volt.

Kezdésként a Kastélylakók–Castelanii énekesei, azaz a Nagykárolyi Kulturális Központ könnyűzenei szakosztályának tagjai, Szűcs József tanítványai – Leneschi Hannah, Holhoş Sara, Nuna Teodora, Latiş Larisa és Latiş Mălina – álltak színpadra. Román és nemzetközi slágereket adtak elő. Egyiküket, Larisa Latişt meglepetés érte: az est sztármeghívottja, Dorian Popa is színpadra állt, és együtt énekeltek.

A körülbelül háromezer fős közönséget ezután Dorian Popa szórakoztatta. Egyébként az előadóművészt is meglepték a nagykárolyi rajongói – pár napja ünnepelte a születésnapját, ennek okán tortát kapott az itteniektől.

A továbbiakban Nicoleta Nucă lépett a színpadra, az ismert énekesnő a népszerű dalait énekelte.

Az AugustFest szervezői: a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács támogatásával. Partnerek: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Equus Egyesület, Joy Termálstrand. Az eseményt konferálta: Járay Zsanett és Adrian Ştefănuţi.

Közlemény

Reklámok