Elmosta a vihar

A szombat esti rendezvények a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradtak. Így a Direcţia 5 zenekar koncertje, valamint az épületvetítés.

A rendezvények sora pedig szépen kezdődött. A Károlyi-kastély, illetve a kastélykert szolgált otthonaként a szombaton, augusztus 12-én, az AugustFest hatodik napján megtartott rendezvényeknek. Kora délután, 4 órakor a kastélyban nyílt meg Stefan Gnandt grafikai és festménykiállítása. A megnyitón Muhi Sándor méltatta az alkotásokat, illetve alkotójukat. Zeneszóval kedveskedett Vitéz Júlia és Putovits Ábel.

A kastélykertben 20.30 órától könnyűzenei koncertekre került sor. Előbb a Nagykárolyi Kulturális Központ szakosztályának növendékei, Szűcs József tanítványai léptek fel: Borbély Patricia és Latiş Larisa.

A Direcţia 5 nevű zenekar várva várt koncertje a vihar miatt éppen hogy megkezdődött, körülbelül tíz perc után meg kellett szakítani. Az időjárás ez alkalommal nem kedvezett a fesztiválnak. Elmaradt az est másik nagyon várt eseménye, az épületvetítés is.

Az AugustFest szervezői: a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács támogatásával. Partnerek: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Equus Egyesület, Joy Termálstrand. Az eseményt konferálta: Járay Zsanett és Adrian Ştefănuţi.

Reklámok