Szalkán „csetepatéztak” a lidércek

Arany minősítést kaptak a börvelyi amatőr színjátszók a nemrégiben Mátészalkán megtartott színis találkozón. A Nagykárolyban is bemutatott Chioggiai csetepaté című előadásukat mutatták be a Lápi Lidércek.

Mint Varga Sándor színművész, a börvelyiek rendezője az Anziksz érdeklődésére elmondta, nagyon jól sikerült az előadásuk, végig érezték a közönség szeretetét, nagy sikerük volt. Már tervezik a következő előadásukat, de egyelőre még nem tudják, pontosan mi lesz az. Talán egy Moliere-, vagy egy másik Goldoni-darab…

A Chioggiai csetepatéban ez alkalommal is a következők szerepeltek: Kiss Lajos, Kiss Hajnalka, Kiss Boróka Eszter, Erdei Zsigmond, Erdei Noémi, Erdei Máté, Varga Ágota, Varga Örs Lehel, Azurák Krisztián, Láng Ivett, Láng Gyopárka, Vadai Zalán, Szántó Gergő, Pataki Dorottya, Kun Balázs. Rendezte Varga Sándor.

A szalkai színjátszó találkozón hat csapat mutatott be előadást, közülük három kapott arany minősítést, az egyik a börvelyi. Ugyanakkor elismerést ítéltek oda Láng Gyopárkának.

2

Nagykárolyban márciusban mutatták be ezt az előadást, íme, az akkor készített képeink.

Reklámok