Bobáldon jártak a farkasok

Idén is a bobáldi régészeti központban táboroznak a ritka betegséggel élőket tömörítő Werding Hoffman Egyesület tagjai. Tegnap a „nagykárolyi farkasok” mentek el hozzájuk a Ceatăra tagjaival kiegészülve. Rocky, azaz Hanka János, a Free Wolves Spirit motoros baráti társaság szóvivője számolt be az Anziksznak minderről.

„Ismét nagyon kedvesen fogadtak, már vártak bennünket a fiatalok. Veres Robi (a ritka betegséggel élőket tömörítő egyesület elnöke – a szerk. megj.) elmondása szerint meglepetésnek szánta érkezésünket, de annyit kérdezgették már a társai rólunk, hogy el kellett árulnia, hogy idén is jövünk. Az étel igen finomra sikeredett, el is fogyott az egész. Aztán a Pașca-fivérek és csapatuk zenélt jó hangulatot teremtve, énekeltünk és táncoltunk. A fiatalok ráültek a motorokra, akinek volt mersze 😃 és fotózkodtak. Szóval ismét barátkoztunk, beszélgettünk.

Irigylem a sok önkéntest, akik segédkeznek a táborban, minden nap megélni azt a szeretet, kedvességet, amit mi is megtapasztalhattunk a tegnap, nagyon sok energiát ad…

Köszönettel tartozunk mi is a segítőinknek, akik nem lehettek velünk és nem élhették át az örömünket” – fogalmazott a farkasok vezetője.

Reklámok