Vigyázat, dől az ág!

Gallyaztak, illetőleg olyan ágakat vágtak le ma Nagykárolyban, a korzó menti fákról, melyek valószínűsíthetően leszakadtak volna egy-egy nagyobb vihar esetén.

A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal közleményében tudatja, hogy a keretében működő Közterület-fenntartó Vállalatot a nemrégiben Szatmárnémetiben megtörtént szerencsétlenség következtében szólították fel minderre. Ma kora reggeltől hatalmas darukkal felszerelkezve a nagykárolyiak által Gombának nevezett helytől (az 1 Decembrie 1918 – hajdanán Széchényi – és a Vasile Lucaciu – egykor Hajdúváros – utcák kereszteződése) egészen az egykori normaiskoláig (az 1 Decembrie 1918 és a gróf Károlyi Sándor utca kereszteződése) zárták le az utat a közúti forgalom elől. Erre a balesetveszély kiküszöbölése miatt volt szükség. Délután a kastélykertben folytatják a munkálatokat.

A korzón is lesz még gallyazás, ágvágás, de előreláthatóan majd csak októberben a polgármesteri hivatal volt székháza és a nagytemplom közötti részen. Az önkormányzat ezúttal is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért.

Reklámok