Sorsoltunk!

Mi már láttuk a Polipol Mobila Kft. által felajánlott ajándékcsomagot – igen nagy és igen tartalmas. A lényeg: mindahány iskolásnak hasznos és boldog tanévet kívánunk. Sok okulást és persze sok szórakozást is! 🙂

Frissítés! Átadtuk az ajándékcsomagot:

 

„Egyik hétfő délelőtt Peti áll a ház előtt” – bizony nehéz tud lenni ilyenkor az iskolatáska. A dal is így zárul: „Könnyebb már az iskolatáska, lehet szép napos délelőtt.” Ennek szellemében arra kértük az Olvasóinkat, fotózzák le a tanévkezdésen a gyereket a legeslegkedvesebb pajtásával együtt, és küldjék el nekünk ezt a képet. Sorsoláson vesz részt, és ajándékkal teli iskolatáskát (méghozzá igen nehezet) nyerhet. 🙂 Ugyanis a Polipol Mobila Kft. nyereményt ajánlott fel a játékhoz.

Az igazság az, hogy több kép is érkezhetett volna… – máskor jobban és hatékonyabban kell népszerűsítsük az eseményt! –, ám az kiemelendő, hogy nagyon sok helységből jöttek a fotók, így olyan diákról, aki Kálmándon kezdte meg a tanévet, vagy Mezőpetriben, Kaplonyban, Mezőfényen, mi több, olyanokról is, akik Tasnádon stb. És persze Nagykárolyban. Történetesen utóbbi nyert, mármint egy károlyi srácokat ábrázoló kép. 🙂 Ugyanis Gindele Ingrid, Gindele Milán és Székely Petra nyerte a játékunkat.

sorsolas

Ugyan jobb nem magyarázkodni, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél, ám úgy esett, hogy ma délelőtt a Polipol Mobila Kft-nél gyakorlatozók sorsoltak. (A fiatal hölgyekkel pár napja beszélgettünk is, ide kattintva találja azt a bejegyzésünket.) Nos, tehát az egyikük, Gindele Petra húzta ki a Gindele-srácokat. Nem rokonok – tudtuk meg. Azaz érvényesnek kell tekintenünk a sorsolás eredményét. 🙂

Ma délután át is adjuk a szerencséseknek az iskolatáskányi nyereményt.

Ezen kis játékunkkal is azt a szellemiséget próbáltuk népszerűsíteni – a magunk szerény lehetőségeivel –, hogy egy pajtással könnyebb az iskolatáska, azaz az élet valamennyi kihívását közösen, egy baráttal lehet megoldani. Köszönjük szépen a Polipol Mobila Kft-nek, hogy felajánlotta a nyereményt, és mindenkinek hálásak vagyunk, aki fotót küldött.

Boldog tanévet kívánunk mindenkinek!

Reklámok