A takarítónőnek könnyű a dolga!

Azonnal használható tisztítószerekkel is várja az ügyfeleit a nagykárolyi Assist-Trend Servetele Kft. Egyaránt várják a magánembereket, illetőleg a cégeket. Előbbiek számára kisebb kiszerelésben is kaphatók a felsorolt termékek (sok más mellett).

Van tehát literes, és van ötliteres csomagolású hideg zsíroldó, ablaktisztító, általános vízkőoldó, folyékony szappan, felmosószer, mosogatószer, WC-gél, WC-olaj stb. is.

Ezek kifejezetten hatékony készítmények. A zömük az Assist-Trend saját receptúrája alapján készült. A szakember a vásárlóknak azt ajánlja, hogy próbáljunk ki többet, amíg rá nem akadunk az igazira. Tapasztalatai szerint tisztítószereket sem csak az ár, a koncentráltság alapján szerencsés választani, hanem az árérték arányát figyelembe véve. Azaz ne a legolcsóbbat, s nem is a legnagyobb koncentráltságút válasszuk, hanem azt, amely minőségben is hozza az elvárt szintet, és persze a pénztárcát is kíméli. Az Assist-Trend ezen termékeik is ilyenek: árértékbajnokok.

A szakértő ugyanakkor arra biztat, hogy bátran legyünk igényesek: szagoljuk meg a terméket. Az illatanyagát kellemesnek érezzük-e – ez is fontos szempont! A hatékonyság sem utolsó szempont. Egy könnyen tárolható, nem lomnagyságú csomagolású meddig elég? A legfontosabb tanács pedig ez: ha ráleltünk az igazira, becsüljük meg! 😉