Kövesse a továbbiakban is az Anzikszot!

Mindössze pár kattintással biztosíthatja, hogy ne maradjon le a Nagykárolyi Anziksz híradásairól, beszámolóiról a Facebookon.

Az az igazság, hogy a világhálós újságok zöméhez hasonlóan az Anzikszra is az Olvasók jelentős része a Facebooknak köszönhetően érkezik. Ma már ez természetes. Ellenben a Facebookon a közeljövőben – ha minden igaz – olyan átalakulások jönnek, amelyek következtében a médiaoldalak, így a mi képeslapjaink is ritkábban jelennek majd meg az Ön falán is. Vagyis: facebookozás közben, ahogy görgeti a hírfolyamot, kevesebb anzikszot fog látni, még akkor is, ha korábban lájkolta az oldalunkat.

Van azonban egy egyszerű módszer arra, hogy továbbra is megjelenjenek Önnek cikkeink. Az alábbi képen megmutatjuk, mit kell tenni: csak el kell látogatni az Anziksz Facebook-oldalára, azaz a z Anziksz Nagykárolyról nevű felületre, majd a Követed gombon megjelenő menüben (nem is kell megnyomni, csak rá kell vinni az egér nyilacskáját) rá kell kattintani arra, hogy Megjelenítés elsőként. Ha angol nyelven használja a Facebook-ot, akkor a Following gombról van szó és a See first-re kell kattintani.

És ennyi az egész, így továbbra is eljutnak Önhöz cikkeink a Facebookon is.

Köszönjük, hogy követnek és olvasnak bennünket!

Üdvözlettel,

Megyeri Tamás Róbert