Ismét közös játékra hív a Polipol

Értékes nyereményekkel és számos meglepetéssel várják február 22-én, csütörtök délután a nagykárolyiakat és a vidékbelieket a „polipolosok” a Nagykárolyi Kulturális Központ Deák Endre-termébe. 6 órai kezdéssel télűző estet tartanak. Teszik ezt annak a jegyében, hogy a Polipol Mobila egy nagy, több száz fős család. A részletekről kérdeztük Zazula Dianát, a Polipol HR-vezetőjét.

– Kiknek szól, kiket vártok a Polipol farsangzáró délutánjára?

– Természetesen bárkit. Azokon kívül, akik a Polipol Mobila munkatársai, azokat is szívesen látjuk, akik ismernek „polipolosokat”, szóval a nagykárolyiakat és a vidékünkön élőket.

– Eleve egy üzem miért igyekszik megmutatni azt, hogy a munkatársai is emberek, hogy szeretik akár közösen is eltölteni a szabadidejüket?

– A Polipol családi vállalkozás volt valamikor, és tulajdonképpen az ma is. Persze már nagyobb formában, de a lényegen ez nem változtat. Reményeink szerint ez a hozzáállás nem csak amolyan marketing történet, hanem valóság. Ezért próbálkozunk ezzel és hasonló tevékenységekkel, melyek célja összehozni a mi nagyobb családunk tagjait a munkán kívül is.

– Milyen játékok várnak majd ránk?

– Maszkot fogunk készíteni. És lesz ott egy kolleganő, aki arcot fest. Többféle kézműves aktívitásban is részt lehet venni, de festés és agyagmodellezés is lesz. A rendezvény tematikája a tél elűzése. Lesz photobooth is. Minden résztvevő lefényképezheti a maszkját. És persze díjak is lesznek. A legszebb maszkokat jutalmazzuk, egész pontosan a legszebb hármat. A sorrendet szavazás alapján állítjuk fel.

– Mindemellett a Polipol Mobila elsősorban munkahely. Jelenleg milyen munkakörre lehet jelentkezni?

– Sok munkakörre várunk jelentkezőket, például a kárpitosi, a varrónői feladatokra, de a szivacsfeldolgozói vagy az asztalosi részlegre is. A délután az ilyen jellegű kérdésekre is szívesen válaszolunk.

Mindösszesen annyi a kérésünk, hogy előre jelezze, ha részt szeretne venni a rendezvényünkön. Erre azért van szükség, mert meglepetésekkel készülünk. Ezt telefonon lehet megtenni (0261/805-411) vagy a Facebook-felületünkön.