Jó mulatást, muzsikusok!

Ha minden igaz, már javában zajlik a Nagykárolyi Zenészbál a nagykárolyi szőlős bejáratánál található motelben. 18 éves megszakítás után immár sorban a második. A főszervezővel, Török Zoltánnal, azaz Doxával beszélgettünk ennek kapcsán.

Nagy sikere volt a tavalyi zenészbálnak, s így adódott, hogy idén is megszervezze. Amúgy tizennyolc évig nem tartottak hasonlót… Azoknak szól ez az alkalom, akik szilveszterkor azon ügyködtek, hogy mi, a vendégek jól érezzük magunkat. Most rajtuk a sor! – fejti ki a főszervező. Elmondta, hogy természetesen ennek a szakmának a tagjai is odafigyelnek egymásra, s bizony árgus szemekkel figyelik, ki mire jutott, ki mivel áll elő. A kapcsolatot egyaránt jellemzi az egészséges versenyszellem, a baráti összetartás, de olykor az irigység is fel-feltűnik.

Szerencsére ez alkalommal is hamar elkeltek a jegyek – telt házas a zenészek utószilveszteri bálja, azaz 250 személy hivatalos a rendezvényre. Két zenekar, az Universal Band és a Galant Együttes gondoskodik a muzsikaszóról, a szervezést is ők vállalták magukra.