Remekeltek a károlyi srácok

Ismét kiváló eredményt értek el a nagykárolyi labdarúgópalánták. Csenteri József edző tanítványai – Petcu Denis, Szolnoki Dominik, Csobi Ákos, Silaghi Horea, Cosar Rareș, Sróth Zoltán, Pete Denis, Szolnoki Máté, Heinrich Ruben, Varga Karim – az első helyezést érdemelték ki Kisvárdán.

c

Az U9-es korosztály számára tartottak a hétvégén labdarúgótornát. Két csoportba sorsolták a jelentkező csapatokat: A – Várda Labdarúgó Akadémia, Szatmárnémeti Juniorul, Munkács, Nagykárolyi Nagykárolyi Kinder FC, Arany sárkány; B – Nyíregyházi Bozsik Labdarúgó Akadémia, Cigánd, Szatmárnémeti Primavera, Diósgyőri DVTK, Szatmárnémeti Juventus.

A nagykárolyi csapat eredményei:

Nagykárolyi Kinder FC–Munkács: 3–0,

Nagykárolyi Kinder FC–Szatmárnémeti Juniorul: 2–0,

Nagykárolyi Kinder FC- Arany sárkány: 1–1

Nagykárolyi Kinder FC- Várda Labdarúgó Akadémia: 5–0.

Csoportelsőként a kinderesek a másik csoport, a B első helyezettjével találkoztak a döntőben. (A B-csoport végeredménye: 1. Diósgyőri DVTK, 2. Bozsik Labdarúgó Akadémia, 3. Szatmárnémeti Primavera, 4. Szatmárnémeti Juventus, 5. Cigánd.

A döntőben a károlyi csapat 1–0-ra győzött.

A Kinder FC vezetősége közleményében nyomatékosította, hogy jó csapatokkal volt lehetőségük játszani, erős tornán vettek rész. Minden nagykárolyi gyerek küzdött, és a nyerniakarás szellemében léptek pályára. A szülők végig buzdították a srácokat. A torna legtechnikásabb játékosának a károlyi Cosar Rareșt választották meg a szakemberek. A vezetőség ezúton is minden kinderesnek gratulál, s sok sikert kíván mind a csapat tagságának, mind pedig a felkészítő edzőnek. A srácok amúgy érmekkel és serleggel tértek haza.

b