Polipol Kupa, a barátság kupája

Igazán élvezetes mérkőzéseket játszottak ma a Polipol asztaliteniszkupáján. Az alkalomnak a Nagykárolyi Tapo asztaliteniszterme szolgált otthonául.

– Immár a harmadik alkalommal szervezzük meg a Polipol Kupát. Ezúttal picit másabb, mint az előző években, hiszen a saját munkatársainkon kívül a partnereinket is meghívtuk. Az asztalitenisztorna célkitűzése az, hogy jól érezzük magunkat. A cégünk munkaközösségének tagjai heti rendszerességgel járnak ide, a TAPO-hoz asztaliteniszezni. Most pedig lehetőséget teremtettünk arra, hogy díjakért, kupákért mérjük össze a tudásunkat – mondta el a Polipol Mobila vezérigazgatója, Dan Brumboiu.

A nevezőket négy csoportba sorsolták. Az A jelzésű csoportot a mérkőzéseket követően Poósz Attila nyerte, a második Gellén Zsolt, a harmadik László Arnold, a negyedik pedig Szűcs Rudolf lett. A B jelzésű csoportban az első Vagner Norbert, a második Filip Nicolae, a harmadik Mitereiter Gergő, a negyedik Linzenbold Róbert, az ötödik pedig Kesszenheimer Róbert lett. A C csoportban az élen Lieb Arnold, a második helyen Varga Francisc, a harmadikon Miklósi Norbert, a negyediken Csáki Csaba, az ötödiken pedig Rotmund Alexandru végzett. A D csoportban az élen Bucureștean Adrian, a második helyen Brumboiu Dan, a harmadikon Beker Anton, a negyediken pedig Boldan Cosmin végzett. Az egyenes kieséses szakasz következett: Bucureștean legyőzte Filipet, Gelén alulmaradt Liebbel szemben, Vagner győzedelmeskedett Varga ellenében, Brumboiu pedig nyert Poósz ellenfeleként. Bucureștean Liebbel játszott a döntőbe jutásért, és nyert is, míg a másik ágon Vagner legyőzte Brumboiut. A döntőben Bucureștean diadalmaskodott.

A párosban a Brumboiu–Mitereiter-párost legyőzte a Varga–Beker-duó; a Lieb–Poósz-páros alulmaradt a Vagner–Mészáros-duó ellen; míg a Filip–Bucureștean-duó nyert a Csáki–Gellén-páros ellenében. A döntőmérkőzések során mindkét meccsét elvesztette a Varga–Beker-duó, egyet nyert a Filip–Bucureștean, míg mindkettőt nyerte a Vagner–Mészáros. Ezzel párosban ők nyerték a tornát.

Minden részvevő oklevelet kapott, voltak különdíjasok is, érmeket, trófeákat vihettek haza a legjobbak – és ami a legfontosabb: baráti környezetben sportoltak mindannyian.