Pécsi Ferenc önéletrajzi könyve

A hétvégén ismertetik a szatmári olvasókkal Pécsi Ferenc Életem mottója: Igazságosság és szeretet címmel, a múlt héten megjelent könyvét. Az ismert Szatmár megyei személyiség sorsának közéleti és magánéleti alakulását ismerhetjük meg a kolozsvári IDEA nyomda kiadványából. Az 1989–2004 közötti eseményeket összefoglaló könyv a szatmári magyarság számára dokumentumértékkel bír.

„Könyvünk kétféle aspektusból mutatja be Pécsi Ferenc személyét: politikai–közéleti és magánéleti emberként. Mindkét esetben az 1989-es év fordulópontnak számít. Az ez év decemberében elkezdődő romániai politikai rendszerváltás és közéleti megújulás változást hoz életében.” – olvasható a kötet fülszövegében

A könyvbemutató időpontja: 2018. március 9. (péntek) 18 óra. Helyszíne: a szatmárnémeti Láncos templom, Kálvin Központ. A könyvet bemutatja: Végh Balázs Béla egyetemi oktató, szerkesztő. Közreműködik: Elek György újságíró és Varga Sándor, a szatmárnémeti Harag György Társulat színművésze. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Montaj coperta.indd