Művelődési központ: boldog nőnapot!

Énekkel, zenével, tánccal, azaz megannyi jelképes öleléssel kedveskedtek ma a Nagykárolyi Kulturális Központ növendékei a hölgyeknek. A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Nagykárolyi Művelődési Központ szervezésében a Nagykárolyi Városi Színházban a Nemzetközi Nőnap alkalmából idén is előadást tartottak.

Előbb Raluca Păvăluc „apróságai” léptek színpadra, majd Szűcs József kíséretében Mălina Latiș énekelt. Verset mondtak fiatalok, később román népzenével kedveskedtek Adrian Pașca tanítványai, s a Ceatăra tagjai táncokat is előadtak. Rendhagyó divatbemutatót tartottak Raluca Păvăluc tánccsoportjainak tagjai, míg Németi Tamara különösen lélekmelengető dallal kedveskedett. A Rekettye néptánccsoportján volt a sor – Székely Sára és Maier Raymond tanítványai nagy tapsot arattak. Utánuk német tánccal szolgáltak a Rote Rose tagjai, azaz Szűcs Endre tanítványai. Szűcs József kíséretében Teodora Nuna énekelt.

Szolomájer Timi mondott az alkalom zárásaként verset, és Adrian Ștefănuți-cal, műsorvezető társával kívántak a fellépők és a szervezők nevében mindenkinek boldog nőnapot.