Üldözés Nagykárolyban

Filmekben láttottakhoz hasonló üldözés helyszíne volt szombaton Nagykároly. Az Opinie de Carei értesülései szerint egy férfi a nejére volt féltékeny, s a kését lóbálva közlekedett a város utcáin.

Bővebben az esetről ide kattintva olvashat.

A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal magyar nyelvű közösségi felületén megjelent híradás szerint szombaton, 2018. március 17-én a Nagykárolyi Helyi Rendőrség munkatársai részt vettek egy helyi lakos elfogásában. A férfi a személygépjárművével közlekedett a város utcáin, és az ablakon át a késével hadonászott. A helyi rendőrök egy csapata követte a Constantin Mille, az Ágoston, a Coposu, a Horea és a Iuliu Maniu utcákon át. Végül a férfit a testvére győzte meg arról, hogy álljon meg a helyi rendőrkapitányság székhelye előtt, és adja fel magát.

Szintén szombaton, 14 óra környékén a Kaffka Margit utcán járőrözve a Nagykárolyi Helyi Rendőrség egy különítményét értesítették arról, hogy három fiatal átmászta az egykori Stăruința szövetkezet kerítését. A helyi rendőrök egyből közbeavatkoztak, és tetten érték a fiatalokat, amint az irodahelyiségekben kutakodtak. A fiatalokat átadták a rendőrségnek a nyomozás érdekében.

Fotó: Opinie de Carei