A Bosch Karaván Nagykárolyba érkezik!

Bosch Service Solutions Temesvár helyszíni interjúkat tart Nagykárolyban.

A német cég olyan személyeket keres a temesvári leányvállalatához, akik szenvedélyesen dolgoznak a számokkal. Legyen kiemelkedő, és professzionálisan fejlődjön a fiatal és dinamikus csapatban.

Ha haladó szinten tud magyarul és szenvedélyesen érdeklődik az egzakt tudományok iránt, ne gondolkozzon tovább, jöjjön, és ismerjük meg egymást. A Bosch képviselői jelen lesznek Nagykárolyban, a művelődési házban április 13-án 10:00–17:00 óra között, és válaszolnak kérdéseire. Bizalommal nyomtassa ki önéletrajzát, mert ez lesz az első lépés a sikeres karrierje felé!

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

  • vonzó fizetési csomag;
  • rugalmas munkaidő;
  • különböző sportolási és egészségügyi lehetőségek;
  • nemzetközi munkakörnyezet;
  • segítség az átköltözéshez.

A Bosch Service Solutions az üzleti folyamatok kiszervezésének globális szolgáltatója, amely korszerű technológiát és internetkapcsolatos megoldásokat alkalmaz, hogy integrált és innovatív szolgáltatási megoldásokat fejlesszen ki a mobilitás, a megfigyelés és az ügyfél-tapasztalatok terén. Körülbelül 9 000 alkalmazott 27 leányvállaltból nyújt segítséget a hazai és nemzetközi ügyfeleknek több mint 35 nyelven, elsősorban az autóiparban, az utazási és szállítási ágazatokban, valamint a logisztikai és információs és kommunikációs technológiák területén.

2