Örül a győzelemnek

Örül a vasárnapi országgyűlési választás eredményeinek – erősítette meg feltételezésünket Kovács Jenő, a nagykárolyi RMDSZ elnöke. Mint megtudtuk, a Szövetség nagykárolyi székházán keresztül közel 1500 szavazatot juttattak el Magyarországra.

– Felmérések szerint az erdélyi magyarok 95 százalékban a Fideszt támogatják, így én is örülök az újbóli győzelemnek. Teszem ezt, hiszen a mi akaratunk érvényesült, és nyert, a munkája folytatására kapott nagyon erős mandátumot a Fidesz, a mostani kormányzat. Örülök neki!

– Az alkalmat megragadva köszönöm azon nagykárolyiaknak, akik éltek a szavazás lehetőségével. A nagykárolyi szervezet természetesen mindenben igyekezett segíteni, és ezért köszönöm a munkatársaimnak, akik bizony az egész múlt héten este 8 óráig ügyeletet tartottak a székházban – fejtette ki az Anziksz érdeklődésére a Romániai Magyar Demokrata Szövetség nagykárolyi szervezetének elnöke.

Kovács Jenő RMDSZ-elnök hozzátette: – Annak külön örülök, hogy nem Gyurcsány Ferenc, vagy a hozzá hasonló emberek véleménye a meghatározó a magyar politikában. Örülök, hogy Orbán Viktor alakíthat ismét kormányt. Sok sikert kívánok neki és csapatának a munka folytatásához. Az ittenieket nagyon megbántotta Gyurcsány az üzeneteivel. Visszautasítjuk a megosztási, a gyűlöletkeltő kísérleteit. Szégyellje magát!