Újra Nagykárolyban

Április 11-én, szerdán 18 órai kezdettel igazán különleges koncertnek ad otthon a Nagykárolyi Város Színház. A fellépő nem más, mint az Artisjus- és Fonogram-díjas zeneszerző, hegedűművész, zenész, énekes Szirtes Edina Mókus.

A költészet napja alkalmából József Attila, Nagy László, Szép Ernő, Radnóti Miklós, Weöres Sándor megzenésített verseit és saját szerzeményeit adja majd elő. Ezúttal nem egyedül érkezik, meghívott vendégként Fekete János „Jammal” színesíti beatbox betéteivel a kivételes looperes-hegedűs-ének hangzást.

Jegyek elővételben a Nagykárolyi Művelődési Központ jegyirodájában, illetve a helyszínen 15 lejes áron válthatóak. Jegyinformációs telefonszám: 0261-865006.

„Nem magát akarja megmutatni, hanem a zenét, de tudja, hogy ehhez maximálisan jelen kell lennie. Mindennél jobban szeretné átadni, amit magával hozott: dalokat, dallamokat, gondolatokat. Szirtes Edina Mókus úgy játszik, ahogy más az anyanyelvén beszél. Hallgatója úgy érezheti, hogy nem kitalálja a dallamokat, hanem megtalálja őket.” (Csabai Máté zenekritikus)

1