Nyerjen jegyet!

A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóságnak köszönhetően a Nagykárolyi Anziksz a vasárnapi dzsesszkoncertre szóló 4 darab, ingyenes belépésre feljogosító meghívóval rendelkezik. Kisorsoljuk!

Mindössze annyit kell tennie, hogy megosztja a saját facebook-os idővonalára ezt a cikkünket. Holnap sorsolunk. Sok sikert!

Mint hírül adtuk, igazi „dzsessz-nagyágyú” lép fel rövidesen Nagykárolyban. Méghozzá a városi színházban tart koncertet Mike Parker triója.

Mike Parker New Yorkban élt. Egyetemi évei alatt neves dzsessz-művészekkel lépett fel a különféle zenekarokban, kvartetteket komponált vonós hangszerekre, a Beatles-zenéit dolgozta fel. A kritikusok elismerték munkásságát, a különböző zenei irányzatokat zseniálisan ötvözte. A Mike Parker Trió 2011-ben alakult, amikor Parker 23 évesen elkészítette első felvételét Prelude New Yorkban címmel, röviddel európai utazása előtt. Miután beutazta Európát, Krakkóban telepedett le. Az övék az első amerikai egyesület államokbeli dzsesszegyüttes, amely Nagykárolyban zenél. Jegyeket elővételben a Nagykárolyi Kulturális Központban lehet vásárolni.

1