Karitatív célú futóverseny

Nyílt kapuk napját tartja május 5-én a Polipol Mobila Kft.

 

Karitatív célú futóversenyt tartanak – méghozzá a Nagykárolyi Kulturális Központtal közösen szervezik. Előbbi a gyerekeknek szólót tartja, míg a Polipol a felnőttekét. Egy 6 éves gyereknek segíthetünk azzal, ha részt veszünk ezen az alkalmon, mely Nagykárolyból indul, s az üzemben lesz a célállomás. Denisről azt kell tudni, hogy beteg, autizmust állapítottak meg nála. Heti öt alkalommal kellene igen hosszas terápián részt vennie, méghozzá egy, a lakóhelyétől nagyon távol lévő kórházban. A Polipol Mobila Kft. minden részvevő után 30 lejjel járul hozzá a kezelési költségeihez.

A nyílt napok célja az, hogy a Polipol megmutassa magát, bemutassa a nagyközönségnek: több mint egy munkahely. Persze a remélhetőleg szépszámú odalátogatónak bemutatják magát a gyártási folyamatot is, hogyan állítják elő a szebbnél szebb garnitúrákat. A Polipol ugyanakkor igyekszik megismertetni azokat is, akik részt vállalnak a tevékenységükben, azaz a partnereiket.

Ennek a vállalatnak célkitűzése népszerűsíteni az egészséges életmódot, az egészséges életstílust. Ennek jegyében számos sporttevékenységet támogat. A nyílt napok keretében ezekkel is megismerkedhetünk. Így ott lesznek a kosarasok, az asztaliteniszezők, a kézilabdázók, a karatékák, a labdarúgók, és mind-mind tartanak majd bemutatót. Mi több, a látogatók is kipróbálhatják majd magukat. Ott lesznek a mezőfényi fúvósok, Czier Zsolt karnagy vezetésével muzsikaszóval fognak kedveskedni.

Érkeznek a fényi idősotthon lakói is. Méghozzá igen ízletes süteményekkel.

Természetesen a látogatóknak alkalmuk lesz meg is kóstolni a finomságokat, hiszen mindannyian kapnak majd utalványokat (voucher). Ezeket a sütiken kívül üdítőre, illetve egyéb harapnivalóra lehet beváltani.

A legkisebbekről sem feledkeznek meg: gumivár és csúszda vár rájuk, lesz arcfestés és mutatványosok is jönnek.

Hogyan juthatunk a helyszínre? A Polipol Mobila a vidékbeli településekről buszjáratokat indít az üzemhez. Erről, és számos egyébről hasznos információt találunk a Polipol Mobila Facebook-felületén.