Köszönetet mondanak a farkasok

– Sikeresnek mondanám az idei szezonnyitó rendezvényt is, az eddigiekhez hasonlóan. Az idő velünk volt, néhányan le is égtünk a napon – felelte érdeklődésünkre a Free Wolves Spirit baráti társaság vezetője.

Hanka János főfarkas hozzátette: – A víz, amit kivittünk hamar el is fogyott, de jól fogyott a zsíroskenyér is. A lelkészek nagyon szép kis ünnepi és meghitt hangulatot teremtettek. Szép számban jöttünk össze mi motorosok és vendégek, nézelődők. Sajnos a betervezett koncert elmaradt, a zenekar egyik tagjának valami probléma volt a személyes irataival, így a határon nem engedték át. Reméljük, és a zenekar is tett ilyen irányú ígéretet, hogy bepótoljuk az elmaradt koncertet.

– Külön óriási köszönetet mondunk a polgármesteri hivatalnak, amely folyamatosan támogatja rendezvényeinket, nagy köszönet a kulturális központ kollégáinak, akik ugyancsak minden alkalommal támogatják rendezvényeinket, valamit köszönet a rendőrség, a csendőrség és a helyi rendőrségnek, akik biztosították a rendezvény hangulatos és biztonságos lefolyását, valamint a motorosok testi biztonságát. Hatalmas köszönet a résztvevőknek, a görög katolikus lelkészeknek, akik minden évben újra és újra eljönnek áldást osztani.

– Mindenkinek jó egészséget és örömökben, élményekben gazdag motoros szezont kívánok! – tette hozzá. Az alkalmat megragadva mi is: jó utat kívánunk!

b-19