Értékelik a diákok elképzeléseit

Két nyereményjátékot is meghirdetett nemrégiben a Polipol Mobila Kft. Mindkettő tanulóknak szólt, mégpedig egy az általános iskolásoknak, míg a másik a középiskolásoknak. Számos nagykárolyi és vidékbeli, illetőleg szatmárnémeti oktatási intézmény részt is vett a játékokon.

Az 5–8. osztályos tanulóknak háromfős csapatokba kellett tömörülniük, és a jövő kanapéját kellett elképzelniük. A legjobb, a leginkább életrevaló, kivitelezhető projekteket meg is valósították. Ezeket a nagykárolyi 3-as általános iskola, a mezőfényi, illetve a csomaközi iskola egy-egy csapata álmodta meg. A múlt héten el is készítették a garnitúrákat. Ezekre szavazhatunk, mégpedig a Polipol Mobila Kft. facebookos felületén. Értelemszerűen az oktatási intézmények meg is kapják majd a kész ülőalkalmatosságokat.

A középiskolásoktól a szervezők azt kérték, hogy munkahely-népszerűsítési projekteket készítsenek el. A döntőbe a nagykárolyi Iuliu Maniu Műszaki Líceum, valamint a szatmárnémeti Gheorghe Dragoş Közgazdasági Középiskola egy-egy csapata jutott. Ők a Polipol Mobila Kft. május 5-én, szombaton sorra kerülő Nyitott Kapuk Napján standot fognak üzemeltetni. A feladatuk természetesen az, hogy az elképzeléseiket, a projektjüket minél több látogatóval megismertessék. Amelyik csapatnak ez 14.30 óráig a leghatékonyabban sikerül, az nyer.

A Polipol Mobila Kft. fontosnak érzi a sportolást a tanulás mellett. Ennek jegyében a csapatokat ajándékcsomagokkal díjazzák, ezek sportfelszereléseket tartalmaznak. Szombaton látogassa meg Ön is a diákok standjait, addig is szavazzon a legszebb garnitúrára.