Sikeres volt a közösség majálisa

Örül annak, hogy sikeresnek minősíthető a majálisi rendezvény – fejtette ki érdeklődésünkre Kovács Jenő, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség nagykárolyi szervezetének elnöke. Hozzátette: emögött sok mindenkinek az áldozatvállalása ott van. A teljesség igénye nélkül: a tanácsbeli RMDSZ-frakció tagjai, a Nőszervezet, az ifjúsági szervezet.

– Köszönetet mondok mindenkinek, aki főzött, aki segített a szervezésben, a megtartásban, majd a rendbetételben. Szerencsénkre szép napunk volt! Finom ételeket főztünk. Szerintem mindenki jól érezte magát. Ez semmiképpen sem egy amolyan kampányrendezvény, nem kívánjuk egy tál étellel megvásárolni senkinek sem a szimpátiáját. Sokkal inkább családias jellegű rendezvénynek nevezném. Jó hangulatot biztosított a Nagyváradról érkező Váradi Dalnokok kórus, nagyon szépen énekeltek, de kitett magáért a helyi Start együttes is – mondta a nagykárolyi RMDSZ elnöke.

– Be kell vallanom, hogy sokszor nehezünkre esik, amikor megkezdjük a szervezést, és bizony estére elfáradunk. De az a fontos, hogy én is, és amint láttam, mindenki jól érezte magát. Jó érzés volt ott lenni, és ez a lényeges! – tette hozzá Kovács Jenő.