Jöjjön el Ön is!

Garázsvásárt hirdetett egy nagykárolyi fiatalasszony. Szombaton, azaz május 19-én az ő, és esetleg pár baráti család holmijai közül vásárolhatunk, amennyiben felkeressük az udvarukat. Megunt, már nem használt tárgyak közül lehet vásárolni. A szervezőt, Kiss Andreát kérdeztük.

– Érkeztek visszajelzések. Főleg olyan emberek kerestek meg, akik árulnának. Készítettem a Facebookon egy eseményt, meghívtam az ismerőseimet. Egyáltalán nem izgulok, hiszen veszítenivalóm nincs. Viszont nagyon várom a szombatot, akkor fog eldőlni igazán mennyit „ér” a sok visszajelzés :). Amiért picit drukkolok, az az időjárás, hiszen nem szeretném, ha elmosná a vásárt… 🙂

– Lehet majd tőlünk vásárolni, lesznek gyerek- és felnőttruhák, cipők, plüssfigurák, ékszerek, bizsuk, könyvek, valamint egyéb háztartásbeli tárgyak (váza, bögre, tányérok, szeletelőgép – ilyesmi). Egységárat szabunk ki, ez azt jelenti, hogy konkrétan nincsenek áraim, úgy gondoltam, hogy inkább megegyezünk a vevővel. Úgy, hogy mindenkinek jó legyen. 🙂 Persze te is, vagy bárki hozhat ezt-azt, ha szeretne. De kell hozni asztalt is :), mert én nem tudok biztosítani. Sajnos nekem csak kettő kinti asztalom van, és azt, ami már feleslegben volt, már lefoglalták.

– Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

198