Nyert a Viki

Magabiztos győzelmet ért el hazai pályán a nagykárolyi Victoria VSK a Mikolai Túr ellenében.

A városi sportklub nagycsapata szoros első félidőt játszott a fegyelmezett vendégcsapat ellen, majd az utolsó percekben büntetőt kaptak a hazaiak. Mivel egy vendégjátékos belépett a tizenhatos területére az amúgy rosszul elvégzett büntetőrúgáskor, a bíró megismételtette a tizenegyest. A gól után elszabadultak az indulatok, ám a hazaiak megnyugodva, egygólos előnnyel mehettek az öltözőkbe. A második félidő elején továbbra is szoros volt a mérkőzés, igaz, a hazaiak mind nagyobb mezőfölényt alakítottak ki. Ám mindezt nem sikerült gólra váltaniuk. A meccs végére végképp elfáradtak a mikolaiak, és három alkalommal is betaláltak a Sorin Cioltean által irányított károlyiak. A mérkőzés 4–0-ra végződött.

Nagyok kerete

edző: Sorin Cioltean

Preg Daniel (Lőrincz Imre ’88); Vereş Alex (Zbonea Raul ’78), Mihale Claudiu, Orosz Engelbert, Puşcaş Marius; Bákai Balázs (Nyilvan Rareş ’55), Boldizsár Edmond (Varga Márk ’55), Tilinger Dániel, Mărneanu Cătălin (Ardelean Cristi ’83); Silaghi Claudiu, Babiciu Alex. Gólszerzők: Bákai, Babiciu (2) és Nyilvan.

A kiscsapatnak kevésbé jó napja volt, mi több, első vereségüket elkönyvelhetik, 3–2-ra kaptak ki. Amúgy a lurkók sem játszottak rosszul, nem is voltak gyengébbek a vendégeknél. Ám érződött, hogy a nagycsapatbeli sérülések miatt sok gyerkőcök fel kellett vinni…

Az ifik kerete

edző: Tabi Zsolt

Varga; Boldizsár Geri, Ghic, Preg Ádám, Farte; Schuller, Nyéki, Bârle Teodor, Balogh, Krajcár, Kóter (ő szerezte a két nagykárolyi találatot). Játszott még: Mezei, Pete, Toka, Szilágyi Brian, Orosz Krisztofer, Vekker Csongor, Benze Devon.