Verték a nagykárolyiakat Pusztadarócon

Szó szerint megverték a nagykárolyi Victoria VSK-t Pusztadarócon. A károlyi játékosokra valósággal vadásztak a hazaiak játékosai, futballzsargonnal élve: törésre utaztak. A második félidőben már „beszálltak” a nézők is, aki egész egyszerűen bementek a pályára, és megverték a vendégcsapat tagjait.

A Pusztadaróciak rendkívül agresszíven kezdték meg a mérkőzést. A hazaiaknak egy gólt sikerült szerezniük a félidőt jelző sípig. A Victoria játékosainak két nagy helyzete is volt, ám nem sikerült értékesíteni azokat. „A pusztadaróciak nagyon agresszíven játszottak, ezzel megfélemlítették a játékosainkat. Vélhetően ez volt a stratégiájuk, ezt gondolták ki már a mérkőzés előtt. Egész egyszerűen mészárlás történt a pályán” – mondta el a nagykárolyiak edzője, Sorin Cioltean.

Mindezek ellenére a második félidőben a nagykárolyiak uralták a meccset. A második félidő közepe táján a hazaiak szurkolói – mérgesen a látottak miatt – bementek a pályára, és agresszíven léptek fel a károlyi játékosokkal szemben. A hazai játékosok sorozatos szabálytalanságai, agresszivitása, illetőleg a szurkolók ellenséges fellépése miatt a károlyiak még három gólt kaptak. A mérkőzés így 4–0-lal zárult.

„Mintha nem lett volna elég a hazai játékosok agresszivitása, valamint a szurkolóik fékezhetetlen dühe, a bírók is megloptak bennünket. Noha a mi játékosainkat rúgták fel és ütötték meg, mégis ők kaptak bírói figyelmeztetéseket, lapokat. Vereş piros lapot kapott a második félidő 25. percében, annak ellenére, hogy őt ütötték meg a jobb oldali szeme alatt. Ilyennek nem szabadna megtörténnie, ez több a soknál” – tette hozzá Sorin Cioltean edző.