Gyereknapi rendezvények

A Nagykárolyi Kulturális Központ, a Gróf Károlyi Kulturális Turisztikai Népszerűsítő Központ, a Nagykárolyi Városi Könyvtár szervezésében május 31-én 15 és 19.30 óra között A román katona emlékműve előtti téren gyereknapi rendezvényt tartanak.

Számos foglalkozás, rendezvény vár a gyerekekre, így könnyűzene a művelődési központ növendékeivel, kutyabemutató, origami, aszfaltrajzlóverseny, íjászat a Corvus Regia íjászaival, a Polipol Mobila alkotófoglalkozásai, interaktív rádiókommunikációs kiállítás a Nagykárolyi Kulturális Központ rádiós klubjának tagjaival, illetőleg Szilágy megyei, debreceni és a Szatmár megyei rádióklubokkal, továbbá magyar és román nyelvű zenei előadások. Az eseményeken bemutatják a gyerekeknek a rendőrség és a tűzoltóság járműveit.

Különleges meghívottak: Ricsi bohóc Budapestről és Ella Bella (16.30, illetve 17.30 órától).

A gyereknapi rendezvény megszervezését támogatja: Free Wolves Spirit motoros baráti társaság, Corvus Regia Sportegyesület, nagykárolyi Elméleti Líceum, POLIPOL Mobila Kft., Aurel Popp Art, Inimi deschise spre mânuțe întinse, Romániai Cserkész-szervezet, Nagykárolyi Városi Rendőrség, nagykárolyi tűzoltóság.

1