Ezernyi mosoly délutánja

Előrehozott gyereknapi rendezvényt tartottak ma Nagykárolyban. A Nagykárolyi Kulturális Központ, a Gróf Károlyi Kulturális Turisztikai Népszerűsítő Központ, a Nagykárolyi Városi Könyvtár szervezésében került sor erre az örömünnepre, mégpedig a katonai emlékmű terén.

Számos foglalkozás, rendezvény várt a gyerekekre, így könnyűzene a művelődési központ növendékeivel, origami, aszfaltrajzlóverseny, íjászat a Corvus Regia íjászaival, a Polipol Mobila alkotófoglalkozásai és lufijai, interaktív rádiókommunikációs kiállítás a Nagykárolyi Kulturális Központ rádiós klubjának tagjaival, illetőleg Szilágy megyei, debreceni és a Szatmár megyei rádióklubokkal, továbbá magyar és román nyelvű zenei előadások. Az eseményeken bemutatják a gyerekeknek a rendőrség és a tűzoltóság járműveit. Különleges meghívottak voltak: Ricsi bohóc Budapestről és Ella Bella.

A gyereknapi rendezvény megszervezését támogatta: a Free Wolves Spirit motoros baráti társaság, a Corvus Regia Sportegyesület, a nagykárolyi Elméleti Líceum, a POLIPOL Mobila Kft., az Aurel Popp Art, az Inimi deschise spre mânuțe întinse, a Romániai Cserkész-szervezet, a Nagykárolyi Városi Rendőrség, a nagykárolyi tűzoltóság.

Íme, a képes és mozgóképes beszámolónk.