Hajrá, Hevele Márk!

Nagykárolyi csapat nyerte nemrégiben a romániai középiskolások labdarúgó-bajnokságát. A döntő torna legjobb játékosának Hevele Márkot választották. Vele beszélgettünk.

 

Az iskolai sportok országos tantárgyversenyét május közepén tartották meg . A döntőben Boldizsár Edmund és Hevele Márk talált be a nagykárolyi Elméleti Líceum csapatából.

Annak idején Răzvan Nintaş sporttanár, a csapat edzője az Opinie de Careinek ezt nyilatkozta: „Nagyon örülünk, hogy a győzelmünkkel dicsőséget szereztünk Nagykárolynak, illetve Szatmár megyének. Gratulálok a fiúknak a hozzáállásuk miatt. Az öt mérkőzésünkön háromszor is vezettek ellenünk a szünetben, ellenben a játékosoknak sikerült a második félidőkben megfordítaniuk a meccseket. Jobban meg kell becsüljük a gyermekeinket!” – indítványozta az edző.

A nagykárolyi Elméleti Líceum országos bajnokcsapatának a kerete: Preg Dániel – Bîrle Sergiu, Boldizsár Dominik, Varga Márk, Boldizsár Edmund, Hevele Márk; Baracsi Dávid, Câmpeanu Adrian, Papp Attila. Mindannyiuknak gratulálunk!