Egészséges gyereknap jövőre is

Sikeres volt a Digitalis Gyógyszertár szervezte gyereknapi ünnepség. Ennek okán hagyománnyá szeretnék tenni az alkalmat – mondta el a Nagykárolyi Anziksznak Tempfli Erika gyógyszerész.

Mint beszámoltunk róla, kedden nagyon sok, körülbelül 500 nagykárolyi óvodás és kisiskolás kereste fel a Digitalis Gyógyszertár nagypatikája előtti teret. Bohócok, gumivár, lufik tömkelege, alma várt rájuk.

– Minden évben szeretnénk megszervezni az egészséges gyereknapot. A Digitalis Gyógyszertár így is népszerűsíteni igyekszik az egészséges életmódot. Érdemes már a kisgyereket ránevelni arra, hogy ügyeljen magára, az étrendjére – hívta fel a figyelmet a szakember. Tempfli Erika elmondta, hogy mindennek megfelelően C-vitaminos nyalókával kedveskedtek a lurkóknak, akik közül mindenkinek adtak egy-egy almát is, és lufikat is kaptak.

– Mindenki nagyon élvezte. Arcfestés volt, de csúszdázhattak is, találkozhattak Miki és Mini egérrel, illetve a C-vitaminos nyalóka gyártójának a kabalaállatával. Nagy öröm, hogy ennyi mosolygós gyerek érkezett hozzánk. Nagyon boldogak vagyunk! Elértük a célunkat: jól érezhették magukat a közösség tagjai. Felemelő érzés, hogy ennyien eljöttek, éppen ezért ezúton is köszönöm az óvónéniknek és a tanítónéniknek, hogy elkísérték a gyerekeket, segítettek abban, hogy sikeres lehessen a gyereknapi rendezvényünk.

Íme, a képes beszámolónk: