Rövidesen nyit a Body Spirit alakformáló stúdió

A Nagykárolyban hamarosan nyitó Body Spirit alakformáló stúdió vendégei hétféle alakformáló gépet használhatnak. Talán a leginkább különleges: az infratrainer. Ez napjaink legmodernebb és leghatékonyabb alakformáló gépe.

Románián belül a nagykárolyi a három ilyen gép egyike. Magyarországon, illetve nyugatabbra nagyon nagy sikernek örvend ez a szerkezet, amely tulajdonképpen egy fekvő kerékpár. Négy infrapanellel látták el, ezek melegítik a testet, ezáltal nagyon elősegíti a szerkezet a fogyást és a méregtelenítést. Azért egyedi, mert a háttámlájában mágnesterápiás készülék található, amely vitalitásjavító és serkenti az anyagcserét. Ezzel a géppel alkalmanként, azaz a mintegy 50 percnyi edzés során 600–800 kalóriát égethetünk el. A számok nyelvén ez azt jelenti, hogy 13–14 kilométernyi futással ér fel! Tíz–tizenkét alkalom után akár nyolc kilogrammot is fogyhatunk. És mindez minden edzés után látszik. Centikben mérhető a fogyás!

Persze olyan gépek is lesznek, amelyeken egy fárasztó munkanap után nem kell mozogni, erőt kiadni… Így nyirokmasszázzsal kényeztethetjük magunkat, de például elektorstimulációs, vákuumos, rádiófrekvenciás gépet találunk, vagy akár infraszaunát. Mindezen szerkezetek nagyon hasznosak azoknak, akik fogyni szeretnének, vagy például megszabadulni a narancsbőrtől, avagy a tokától.

A Body Spirit alakformáló stúdió vendégei kozmetikai szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. A többi között olyan szerkezetet is használhatnak, amely hatékony ránctalanító – ez nem más, mint a tű nélküli mezoterápia. UV-mentesen, azaz káros anyagok nélkül barnulhatunk. Ez azt jelenti, hogy teljesen egészségesen, mindössze 15 perc alatt.

A Body Spirit alakformáló stúdió rövidesen nyit. Találkozzunk ott!

1