Szombaton játszik a Viki

Igen nehéz, ám annál is izgalmasabb mérkőzések várnak a Nagykárolyi Victoria VSK U19-es labdarúgócsapatára. Mint ismeretes, itthon, hazai pályán mérik össze a tudásukat 12 megye legjobbjaival. Az első mérkőzésükre szombaton 11.30 órai kezdéssel kerül sor, méghozzá Szilágynagyfalvi Berettyó ellenében.

Vasárnap, szintén dél előtt fél órával kezdődik a Borosjenői Sportklub elleni meccs. Hétfőn tartják a talán legnehezebb találkozót, a Kolozsvári Egyetem ellenében, de azt már 9.30 órai kezdéssel.

A találkozók amúgy szombaton 9.30 órakor megkezdődnek, akkor a Borosjenői Sportklub a kolozsváriak ellen játszik, míg vasárnap reggel a kincses városbeliek a szilágyságiakkal mérik össze a tudásukat. Hétfőn 11.30-tól a nagyfalusaiak az Arad megyeiekkel fognak focizni.

Nagyon nehéz mérkőzések várnak a károlyi srácokra – mondta el Tabi Zsolt edző. Például a kolozsváriak tavaly országos szinten a harmadikak lettek, de a szilágyságiak minden meccsüket megnyerték a bajnokságban… Hozzátette: reménykedik benne, hogy a hazai pálya, a hazai közönség buzdítása ezúttal is a hasznukra lesz. Éppen ezért kér minden focibarátot, hogy jöjjön el, buzdítsa a csapatot. Hiszen legutóbb is, amikor az ellenfél, a nagybányai csapat 2–0-ra vezetett, az egyenlítéshez szükség volt a szurkolókra. – Eddig idegenben játszottunk, négy éve Belényesben, majd Nagyenyeden, tavaly pedig Kolozsváron. Reméljük, hogy a hazai pálya előnyét sikerül kiaknáznunk. Ha győzünk, ha veszítünk, ez már az a szakasz, amelyben tanulhatunk. Nagy szó az számunkra, hogy elfogadták a mi, a nagykárolyiak jelentkezését, és itt tartják meg ezt a sorozatot. Innen az országos döntőbe lehet jutni. Minden nagykárolyi focikedvelőt hívok a meccsekre, nem csak a mieinkre, hiszen a többi csapat is igen nívós focit játszik – tette hozzá Tabi Zsolt.