Hajrá, nagykárolyi foci!

Hazai pályán játssza soron következő mérkőzéseit a Nagykárolyi Victoria Városi Sportklub U19-es labdarúgócsapata. Holnap, szombaton kezdődnek a meccsek!

Marius Botan edző a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal facebookos közlönyén keresztül is hív minden károlyi fociszeretőt a mérkőzésekre:

 

Mint ismeretes, a Tabi Zsolt és Marius Botan edzette alakulat bizonyult a legjobbnak Szatmár megyében, majd szombaton legyőzte Máramaros megye legjobbját is, így ismét sikerült az erdélyi regionális döntőbe jutnia. Tizenkét megye legjobbjai mérik össze a korosztályos bajnokság ebben a szakaszában a tudásukat, és ezeknek a meccseknek ad otthont Nagykároly. Mint Tabi Zsolt edző érdeklődésünkre korábban elmondta, reménykedik benne, hogy a hazai pálya, a hazai közönség buzdítása ezúttal is a hasznukra lesz. – Eddig idegenben játszottunk, négy éve Belényesben, majd Nagyenyeden, tavaly pedig Kolozsváron. Reméljük, hogy a hazai pálya előnyét sikerül kiaknáznunk – nyilatkozta megkeresésünkre a szakember. Elmondta, hogy mindenképpen jó mérkőzésekre számíthatunk, elég csak a Kolozsvári U csapatára gondolnunk, akik már tavaly is nagyon erős kerettel rendelkeztek… – Ha győzünk, ha veszítünk, ez már az a szakasz, amelyben tanulhatunk. Nagy szó az számunkra, hogy elfogadták a mi, a nagykárolyiak jelentkezését, és itt tartják meg ezt a sorozatot. Innen az országos döntőbe lehet jutni. Minden nagykárolyi focikedvelőt hívok a meccsekre, nem csak a mieinkre, hiszen a többi csapat is igen nívós focit játszik.

Az első mérkőzésükre szombaton 11.30 órai kezdéssel kerül sor, méghozzá Szilágynagyfalvi Berettyó ellenében. Vasárnap, szintén dél előtt fél órával kezdődik a Borosjenői Sportklub elleni meccs. Hétfőn tartják a talán legnehezebb találkozót, a Kolozsvári Egyetem ellenében, de azt már 9.30 órai kezdéssel.

A találkozók amúgy szombaton 9.30 órakor megkezdődnek, akkor a Borosjenői Sportklub a kolozsváriak ellen játszik, míg vasárnap reggel a kincses városbeliek a szilágyságiakkal mérik össze a tudásukat. Hétfőn 11.30-tól a nagyfalusaiak az Arad megyeiekkel fognak focizni.