Attila: Eb-bronzérmes

Olaszországban, egész pontosan az Abruzzo régióban található Chieti megye Lanciano településén rendezték meg a hétvégén a Shito Ryu Karate Európa-bajnokságát. A nagykárolyi Karate Do BFKS karatékája, Bartincki Attila is részt vett a rangos versenyen, mégpedig a romániai válogatott tagjaként.

A felnőtt férfiak kumitepróbáján mutatta meg a tudását, a –65 kilogrammosok között. Dobogóra állhatott – harmadik helyezettként zárta a versenyt. A bronzérmes versenyzőt a Karate Do BFKS sportklub elnöke, dr. Fazekas György, és alelnöke, Bartincki Lajos kísérte el. A sportegyesület vezetősége ezúton is köszönetet mond az anyagi támogatásért a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatalnak és a Nagykárolyi Helyi Tanácsnak. Az egyesület az idei nonprofit tevékenységekre elkülönített program keretében kapott támogatást.

„Jobb napi két órát sportolni, mintsem a számítógép előtt görnyedni” – a sportegyesület a jeligéjének megfelelően edzéseket tart Nagykárolyban, mégpedig hétfőn, szerdán és csütörtökön a Szociális Központban (volt kaszárnya) 17.15 órai kezdéssel.