Az Aranycsapat-tornán rúgták a bőrt

Nagyváradon, a Szent László Napok keretében első alkalommal megtartott Aranycsapat ifjúsági labdarúgótornán a nagykárolyiak is pályára léptek. Nem is akárhogyan: bronzérmet érdemeltek ki.

A Nagykárolyi Kinder FC korosztályos csapatát Gindele Gergely edző készítette fel. Eredményeik: Nagyvárad 1.–Kinder: 0–1; Nagyvárad 2.–Kinder: 1–1, Érmihályfalva–Kinder: 2–0; Nagyszalonta–Kinder: 0–1, Kinder–Csenger: 0–1.

„Nagyszerű turné volt. A mérkőzéseket Pályiban tartották meg. Jelen volt Magyarországról a Puskás és Aranycsapat témával foglalkozó nagykövet, azaz Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a magyar futballhagyomány és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövete. A srácok ajándékokat (iskolás táska, játékok) és ebédet kaptak… A mihályfalvi meccsen kívül mindegyiken domináltunk, kapufától százszázalékos ziccerig minden volt… De a lényeg az, hogy egy szuper hangulatú turnén a srácok nagyon jól érezték magukat! Köszönet a szervezőknek, Opre Csaba (Nagyvárad) kollégának, valamint minden edzőnek, aki jelen volt!” – nyilatkozta megkeresésünkre Gindele Gergely edző.

3
Várlátogatásra is jutott idő. Nagyváradon javában zajlik a Szent László Napok elnevezésű rendezvénysorozat