Fiatalok, figyelem!

A Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság, Nagykárolyi Művelődési Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ második alkalommal rendezi meg 2018. augusztus 3–12. között a CAREI FEST Fesztivált a nagykárolyi Károlyi-kastély parkjában.

A fesztivál magába foglalja az első alkalommal megrendezett Gyermekek napját, melyet 2018. augusztus 3-án tartanak meg, a második alkalommal megrendezett Nemzetiségi Folklór Fesztivált (2018. augusztus 4–6.) és a tizenegyedik alkalommal megrendezett AugustFest Fesztivált (2018. augusztus 7–12).

Részt vehetsz mint önkéntes a fesztiválok szervezésében.

Amennyiben kommunikatív vagy, és látni akarod, hogyan is működik a gyakorlatban a rendezvényszervezés, szeretsz csapatban dolgozni, akkor az ideális jelentkező vagy!

Az önkéntességi szándékot július 20-ig a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ irodájában megteheted, a Károlyi-kastély 10-es termében hétfőtől péntekig 9 és 15 óra között, vagy küldhetsz nekünk üzenetet a castelul.karolyi@gmail.com e-mail-címre.

Bővebb tájékoztatást a castelul.karolyi@gmail.com vagy a 0261.861.481-es telefonszámon lehet igényelni. Kapcsolattartó: Adrian Ștefănuți.

Siess, a létszám korlátozott!

Közlemény