Sorsoltunk!

Megnyílt Nagykároly alakformáló stúdiója. Mint ismeretes, a Body Spirit vendégei hétféle alakformáló gépet használhatnak. Talán a leginkább különleges: az infratrainer. Ez napjaink legmodernebb és leghatékonyabb ilyen jellegű gépezete.

A megnyitó alkalmával úgy adódott, hogy a 300 lejes értékű bérletutalványt a Nagykárolyi Anziksz riportere nyerte. Természetesen felajánlottuk az Olvasóinknak. Mindössze annyit kellett tenni, hogy bérletet váltsanak a tegnapi nap során, s hivatkozzanak az Anzikszra. Ma délelőtt megejtettük a sorsolást. A szerencse ez alkalommal Ludescher Hildegárdnak kedvezett. Ő bérletet váltott, s immár egy utalványt is felhasználhat. Gratulálunk neki!

Visszatérve az infratrainerre, érdemes tudnunk azt, hogy az országban eddig kettő volt belőle – szerdán mutatták be a legújabbat, a harmadikat, a Nagykárolyban találhatót. A gép használatát követően centikben mérhető a fogyás. Alkalmanként, azaz mintegy 50 percnyi edzés során 600–800 kalóriát égethetünk el. Ez azt jelenti, hogy 13–14 kilométernyi futással ér fel! Tíz–tizenkét alkalom után akár nyolc kilogrammot is fogyhatunk. És mindez minden edzés után látszik.

Centikben mérhető a fogyás!

A szerkezet tulajdonképpen egy fekvő kerékpár. Négy infrapanellel látták el, ezek melegítik a testet, ezáltal nagyon elősegíti a szerkezet a fogyást és a méregtelenítést. Azért egyedi, mert a háttámlájában mágnesterápiás készülék található, amely vitalitásjavító és serkenti az anyagcserét.

Persze olyan gépek is vannak az alakformáló stúdióban, amelyeken egy fárasztó munkanap után nem kell mozogni, erőt kiadni… Így nyirokmasszázzsal kényeztethetjük magunkat, de például elektorstimulációs, vákuumos, rádiófrekvenciás gépet találunk, vagy akár infraszaunát. Mindezen szerkezetek nagyon hasznosak azoknak, akik fogyni szeretnének, vagy például megszabadulni a narancsbőrtől, avagy a tokától.

Az Independenței (Vasút) utca elején, a nagytemplom mögött található Body Spirit alakformáló stúdió vendégei kozmetikai szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. A többi között olyan szerkezetet is használhatnak, amely hatékony ránctalanító – ez nem más, mint a tű nélküli mezoterápia. UV-mentesen, azaz káros anyagok nélkül barnulhatunk. Ez azt jelenti, hogy teljesen egészségesen, mindössze 15 perc alatt.

A Body Spirit alakformáló stúdiót hétfőtől, azaz július 2-ától naponta felkereshetjük.