Idén is: GIFT

Immár negyedik alkalommal tartják meg a GIFT – Partiumi Görögkatolikus Ifjúsági Tábort a nagykárolyi székhelyű Szent Teodóra Közösségi Központ szervezésében 8–15 éves korú fiatalok számára. Az idei tábor időpontja július 16–20., helyszíne Szamosújvár. Jelentkezési határidő július 12.

Jelentkezni online lehet az alábbi linken található űrlap kitöltésével: https://goo.gl/forms/34hGPOC3hkunbXBL2

Ízelítőt, részleteket és további információt a https://www.facebook.com/teodorakuckoja.jatszohaz oldalon és a 0740/395-594-es telefonszámon Vadas Krisztiánnál kaphatnak.

A tábor célja, hogy a nyár folyamán összefogja a Partiumban élő görögkatolikus és más felekezetű gyermekeket, fiatalokat. A tábor sajátossága, hogy tartalmas és élményekben gazdag kirándulásokkal és lelki programokkal van tarkítva, a személyes igényekre odafigyelve, ugyanakkor bátorítva a közösséghez való tartozás fontosságát. Ezért van az, hogy bár túlnyomóan Szatmár, de Bihar megye különböző településeiről jelentkeztek is, számos baráti kapcsolat alakult ki az évek során a fiatalok között, akik közül többen rendszeres résztvevői a GIFT-nek.

Szeretettel várják mindazon gyermekek, fiatalok jelentkezését, akik szeretnének egy örömteli hetet eltölteni egy kiváló csapatban.

Közlemény