A függőségek veszélyeiről szólt Szatmáron

Méltósággal és egyszerűséggel küzd az emberek egészségéért – jellemezték dr. Zacher Gábort, aki két teltházas előadást is tartott a megyében. Az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezetének és a Gyöngyszem Egyesületnek a jóvoltából Szatmárnémetibe érkező toxikológus főorvos a modern társadalom életét érintő mindennapos függőségekről tartott mindenki számára érthető előadást.

– Szuper volt! – összegezte érdeklődésünkre Major Melinda nőszervezeti elnök. Az Anzikszon keresztül is köszönetet mond a segítségért az RMDSZ Nőszervezete megyei és szatmárnémeti szervezetének, továbbá a szatmárnémeti, nagykárolyi, sárközi, óvári iskoláknak, azok igazgatóinak, és persze hálás mindenkinek, aki ott volt. Természetesen köszönet jár Zacher doktornak is, amiért közérthetően mesélt, magyarázta el a függőségek okozta veszélyeket. Major Melinda elnök üzeni azoknak, akik most nem tudtak elmenni: a doktor úr megígérte, hogy jövőre ismét eljön. Egyébként karácsonykor jelenik meg az új könyve, érdemes azt is lapozni.

Köszönet jár továbbá dr. Szondi Zitának is, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgató-helyettese, orvosigazgatója méltatta a Szatmár megyei Nőszervezet eddigi szervezéseit. Mint rámutatott, ténylegesen a közösség érdekeit és az összetartását tartják a legfontosabbnak.

2