Díjazták a Polipolt

A Great People Inside konferencia az egyetlen humán erőforrás tematikájú nemzetközi esemény, amely 15 éve folyamatosan megrendezésre kerül Romániában. Az október 10-én és 11-én zajló Great People Inside: HR Mastery in the Digital Era konferenciának Brassó adott helyet, érdekes és provokatív beszélgetéseket hozott létre a jelenlegi technológiai változások fontosságáról, azok hatásairól a munkahelyekre, a stratégiai irányokra és az új kihívásokra, amelyekkel szembe néz manapság egy HR részleg, az alkalmazottak és a vállalatok.

 

2

A konferencián jelen voltak üzletemberek, vállalkozók, menedzserek, specialisták, HR kutatók minden iparágból, pszichológusok, kereskedelmi kamarák képviselői, tanácsadó cégek alkalmazottai és nemzetközileg elismert szakemberek az Amerikai Egyesült Államokból, Kanadából, Új-Zélandból, Csehországból, Olaszországból, Spanyolországból és Litvániából.

A rendezvény szervezői úgy nyilatkoztak, hogy az egyre versenyképesebb munkaerő-piaci környezet megköveteli az humán-erőforrás stratégiák alkalmazkodását és fejlesztését. Minden szervezet esetében javítani kell a toborzási módszereken és fokozni kell a figyelmet a szervezeti kultúrára, amely három generáció keveredéséből adódik és amelynél a képességek fejlesztése válik az egyik fő szemponttá.

A humán-erőforrás részlegek és a vállalatok megpróbáltatások elé állnak a digitalizáláshoz való alkalmazkodás során, miközben próbálják megőrizni a kreativitásukat és innovativitásukat anélkül, hogy kicsúszna a kezükből az ember-ember közti kapcsolat. A hagyományos irányítási és vezetési alapelveket nem az új, digitális korszakra tervezték, ezáltal arra a pontra jutottunk, hogy újra kell értelmeznünk a tehetséggondozást.

A XV. alkalommal megrendezett nemzetközi eseményen, amelynek a témája a HR Mastery in The Digital Era volt, a Polipol Mobila vállalat egy érdemdíjat kapott a humán-erőforrásban folytatott munkájáért, a hozzájárulásukért és a kiemelkedő módszerek okán.

A kapott díj megtisztel minket és egyidejűleg arra ösztönöz, hogy folytassuk a befektetést a vállalatunk egyik legértékesebb erőforrásába, a humán-erőforrásba!