Novák Eduárd paralimpiai bajnok a MOL Fresh Corner nagykövete

A MOL Románia elindítja az első Fresh Corner imidzskampányt, Novák Eduárd, Románia egyetlen kerékpáros paralimpiai bajnoka lett a Fresh Corner márkanagykövete Romániában. A MOL Románia folytatja a fogyasztói szolgáltatások fejlesztési terveit, különös hangsúlyt fektetve a Fresh Corner koncepcióra. A Romániában 2015 nyarán bevezetett Fresh Corner koncepció kezdettől fogva nagy sikernek örvendett. Jelenleg a MOL romániai hálózatának 218 töltőállomásából 123 kúton működik Fresh Corner üzlet.

„A Fresh Corner töltőállomások kiváló szolgáltatások és termékek tekintetében mércévé váltak ügyfeleink számára. Sikerült nagyon rövid idő alatt bevezetnünk ezt a koncepciót, a Fresh Cornerek száma mára elérte a 123-at, és mivel ez egy sikeres projekt, 2019-ben is kívánjuk folytatni. Elindítottuk az első integrált Fresh Corner imidzskampányt és nagy örömömre szolgál, hogy Novák Eduárd, az ország egyetlen paralimpiai bajnoka velünk tart ebben és ő lett a Fresh Corner márka nagykövete. Csodálom az erőt és az elszántságot, amellyel mindig sikerre tör, úgy gondolom, hogy az ő értékei a MOL Románia vállalati értékeihez hasonlóak és ezért ez a partnerség is egy sikertörténet lesz.” – nyilatkozta Borvíz Levente, a MOL Románia kiskereskedelmi igazgatója.

„Örvendek, hogy a Fresh Corner mellett lehetek ebben a kampányban, hiszen a MOL igazi csapattársam volt az idők folyamán. Nagyon dinamikus ember vagyok, nagy távolságokat teszek meg, mind autóval, mind kerékpáron. Körülbelül 100 kilométernyit biciklizem naponta, de akár két, akár négy keréken haladok, a pihenőimet a Fresh Corner-ben tartom. Fontos számomra a barátságos légkör és a változatos, magas színvonalú kínálat. A kávét például különösen értékelem, hiszen az adja a hosszú úthoz elengedhetetlenül szükséges energiát, főleg a versenyeken és az edzéseken.” – mondta Novák Eduárd.

A MOL Fresh Corner töltőállomásokon egy különleges kávékampánnyal várják az ügyfeleket december 15-ig: 5 Fresh Corner kávé után a vásárlók a hatodikat ajándékba kapják.

A MOL Románia nemrég bevezette őszi kínálatát Fresh Corner töltőállomásaira. A gasztro termékek választéka a hidegebb szezon kulináris igényeit kielégítendő lett kialakítva, amely magában foglalja aromás italok széles választékát, meleg ételek és harapnivalók, mint például sonkás-sajtos meleg toastszendvics (gluténmentes kenyérrel), sütőben készült sonkás bagett, őszi saláta mozzarellával, baconnel és zöldségekkel, sokmagvas bagett brie sajttal és szárított paradicsommal, frissen facsart narancslé gyömbérrel vagy erdei gyümölcsös, frissítő limonádé.

A szezonális ajánlat mellett a Fresh Corner töltőállomások vendégei 20 féle kávé közül választhatnak, amelyek low-fat vagy koffeinmentes változatban is kaphatók. A különleges odafigyeléssel pörkölt kávészemek adják a tökéletes kávé kiegyensúlyozott ízét. A MOL alkalmazottai gondos figyelemmel készítik el a kiválasztott kávét, például eszpresszót (a legnépszerűbb kávétermék), café latte-t, cappuccinót vagy egyéb kávékülönlegességeket. A kávéimádóknak pedig három új frappéval kedveskedik a MOL: a vanília, a karamell és a keksz ízesítésű frappék a nyári napok örömét idézik.

A Fresh Corner a MOL töltőállomások kiskereskedelmi része, amely bőséges kávéválasztékkal, gasztro termékek (meleg és hideg szendvicsek, hot-dog, burger, sertésborda, csirkeszárnyak, stb.), friss péktermékek kínálatával várja vásárlóit egy teljesen felújított térben.

2

A MOL Romániáról

A MOL Románia a MOL-csoport egyik leányvállalata, ugyanakkor Románia egyik legjelentősebb olajipari vállalata, több mint 20 éves jelenléttel a hazai piacon. A MOL Románia gazdag termék- és szolgáltatás portfólióval rendelkezik az üzemanyag, kenőanyag, petrolkémiai termékek és bitumen forgalmazása területén. A vállalat 218 töltőállomást üzemeltet, valamint két üzemanyag-lerakatot Mezőtelegden és Gyurgyevóban (Giurgiu), valamint egy LPG terminált Mezőtelegden. A MOL Románia volt az első olyan olajipari vállalat Romániában, amely hűségprogramot indított; a MOL MultiBonus program 2 alkalommal nyert első helyezést a QUDAL romániai hűségprogramokat rangsoroló piackutatásában. 2017-től kezdődően a MOL Románia annak a NEXT-E projektnek része, amely 40 elektromos töltőállomás telepítését célozza. A MOL Románia aktív tagja a romániai közösségeknek egy olyan kiterjedt társadalmi felelősségvállalási platform révén, amely felöleli a Mentor, Gyermekgyógyító, Zöldövezet, Tehetségtámogató és a Jogosítvány a jövőhöz programokat. A körülbelül 250 alkalmazottat foglalkoztató MOL Románia székhelye Kolozsváron van, rendelkezik továbbá irodákkal Bukarestben és Aradon is.

A MOL-csoportról

A MOL-csoport egy integrált, nemzetközi olaj- és gázipari vállalat, budapesti központtal, mely 25 000 fős nemzetközi és dinamikus munkaerejével több mint 30 országában van jelen és több mint 100 éves iparági múlttal rendelkezik. A MOL kutatási és termelési tevékenységét több mint 75 éves szénhidrogén-ipari tapasztalat támogatja. Jelenleg 8 országban végez kitermelési tevékenységet és 13 országban rendelkezik kutatási eszközökkel. A MOL-csoport négy finomítót és két petrolkémiai üzemet működtet integrált ellátási lánc menedzsment keretében Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban, kiskereskedelmi hálózata pedig több mint 2000 töltőállomást számlál Közép- és Délkelet-Európa 10 országában.