Fergeteges HALLOWEEN PARTY a CSI-GO-ban!

Öltöztesse minél ijesztőbb és kreatívabb jelmezbe a gyermekét, hogy a jelmezversenyen megnyerhesse az álmai SZÜLINAPI PARTIJÁT . De ha csak játszani van kedve a csöppségnek, akkor is várják, hiszen pénteken ajándék mini VATTACUKROT kap! BUHUHUHU!

Különleges rendezvény helyszíne lesz tehát november 9-én, pénteken 16 órától a nagykárolyi CSI-GO játszóház. Az alkalomra még kaphatók jegyek, mégpedig fejenként 10 lej ellenében.

Komoly díjak

A szervezők, a játszóház üzemeltetői értékes ajándékokat ajánlottak fel. 250 lej értékű születésnapi utalványt kap az első helyezett, a második 10 órás bérletet, míg a harmadik helyezett 5 órás bérlettel gazdagodhat. No, de ki, és milyen szempontok mentén fog dönteni? Nem könnyű! Éppen ezért korántsem irigyeljük a zsűri tagjait. Borzasztó feladat lehet annyi (cukin) félelmetes jelmezes közül választani… Igen, igazi döntnöki bizottság fog határozni: Kovács Viorica, Nagy Mónika, Román Beáta, valamint Mitereiter Kornélia alkotja a testületet.

Egyébként megalakulása óta mind jobban bővül a CSI-GO játszóház. Immár emeletes lett gyermekeink kedvenc rendezvényotthona. Sőt, hatvanfős születésnapi teremmel is bővültek. De minderről a helyszínen, a Progresului utcájában lehet meggyőződni. Bővebb tájékoztatást a 0748/435-602-es vagy a 0759/032-282-es telefonszámon kérhetünk.

Találkozzunk ott!