Racing Fuel 102+

A MOL bevezette Romániában a „Racing Fuel 102+”-t, egy különleges üzemanyagot, amely a sportos vezetést kedvelő ügyfeleknek kínál egy jobb vezetési élményt.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ügyfeleink nyújtott kínálatunkban immár a Racing Fuel 102+ is szerepel. Ez egy különleges üzemanyag, amelyet verseny- és raliautókra fejlesztettek ki, de azon utcai gépjárművek vezetői számára is jobb vezetési élményt nyújt, akik kedvelik a sportos vezetést.” – nyilatkozta Ene Camelia, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

Az ilyen típusú legújabb generációs üzemanyag kizárólag a MOL töltőállomás-hálózatban érhető el. A Racing Fuel 102+ benzinnek számos előnye van, műszaki jellemzői lehetővé teszik a nagyobb kompresszióviszonyt, a jobb teljesítményt, valamint a motornyomaték rugalmasságát. Ugyanakkor a kiváló műszaki jellemzőkön kívül is vannak előnyei a versenybenzin használatának, hiszen minden liter MOL Racing Fuel 102+ benzin tankolásakor 5 MultiBonus hűségpontot kapnak a MOL ügyfelek.

A Racing Fuel 102+ négy bukaresti töltőállomáson (Nicolae Caramfil u., Timpuri Noi, Decebal u., Râmnicu Vâlcea u. környékeken található benzinkutakon), valamint Brassóban, Kolozsváron és Temesváron kapható. A Racing Fuel 102+ benzin a MOL-csoport üzemanyagokkal kapcsolatos tudásának felhasználásával készült. Ez egy olyan üzemanyag, amelynek oktánszám-értéke (RON) legalább 102 COR és magas az oxigénszintje, amellyel növeli a kompresszióviszonyt és maximalizálja a motor teljesítményét.

2017 őszén a MOL-csoport bevezette az új EVO üzemanyagokat, amelyek kiváló védelmet biztosítanak a belső égésű motorok számára.

A MOL Romániáról

A MOL Románia a MOL-csoport egyik leányvállalata, ugyanakkor Románia egyik legjelentősebb olajipari vállalata, több mint 20 éves jelenléttel a hazai piacon. A MOL Románia gazdag termék- és szolgáltatás portfólióval rendelkezik az üzemanyag, kenőanyag, petrolkémiai termékek és bitumen forgalmazása területén. A vállalat 218 töltőállomást üzemeltet, valamint két üzemanyag-lerakatot Mezőtelegden és Gyurgyevóban (Giurgiu), valamint egy LPG terminált Mezőtelegden. A MOL Románia volt az első olyan olajipari vállalat Romániában, amely hűségprogramot indított; a MOL MultiBonus program 2 alkalommal nyert első helyezést a QUDAL romániai hűségprogramokat rangsoroló piackutatásában. 2017-től kezdődően a MOL Románia annak a NEXT-E projektnek része, amely 40 elektromos töltőállomás telepítését célozza. A MOL Románia aktív tagja a romániai közösségeknek egy olyan kiterjedt társadalmi felelősségvállalási platform révén, amely felöleli a Mentor, Gyermekgyógyító, Zöldövezet, Tehetségtámogató és a Jogosítvány a jövőhöz programokat. A körülbelül 250 alkalmazottat foglalkoztató MOL Románia székhelye Kolozsváron van, rendelkezik továbbá irodákkal Bukarestben és Aradon is.

A MOL-csoportról

A MOL-csoport egy integrált, nemzetközi olaj- és gázipari vállalat, budapesti központtal, mely 25 000 fős nemzetközi és dinamikus munkaerejével több mint 30 országában van jelen és több mint 100 éves iparági múlttal rendelkezik. A MOL kutatási és termelési tevékenységét több mint 75 éves szénhidrogén-ipari tapasztalat támogatja. Jelenleg 8 országban végez kitermelési tevékenységet és 13 országban rendelkezik kutatási eszközökkel. A MOL-csoport négy finomítót és két petrolkémiai üzemet működtet integrált ellátási lánc menedzsment keretében Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban, kiskereskedelmi hálózata pedig több mint 2000 töltőállomást számlál Közép- és Délkelet-Európa 10 országában.

Közlemény